Samarbeta med din hjärna

Om vi samarbetar med vår hjärna så går allt så mycket lättare. Men för att vi ska kunna göra det måste vi först förstå hur vår hjärna fungerar.

Forskning visar att människor producerar mer och mår bättre när de får vara kreativa på arbetsplatsen. I Manpower Work Lifes undersökning, Sveriges största arbetslivspanel, svarade 7 av 10 att det finns en stor outnyttjad kreativitet på arbetsplatser.  Men vad är kreativitet och hur bygger vi en arbetskultur som främjar den? Detta, och många andra frågor, är såklart något som många forskare har funderat över - och hittat svaren på.

Genom att omsätta forskningsupptäckter till praktiska och lättanvända strategier erbjuder jag föreläsningar för er som vill ta del av den kunskap som finns och fortsätta utvecklas.

Exempel på föreläsningsteman:

Hjärnvägen till framgång

Forskare har hittat vad som är orsaken till att vissa av oss blir framgångsrika. Ta del av deras gemensamma framgångsnyckel och lär dig vad du behöver göra för att komma dit du vill.

Läs mer...

Vänta, jag ska bara...

En effektiv organisation består av produktiva medarbetare som känner att det har kontroll över sin tid. Prokrastination, eller uppskjutande beteende som det även kallas, börjar få mer och mer uppmärksamhet av forskare. Kanske för att vi alla drabbas av det då och då?

Läs mer...

Lös problemen och ta bra beslut

Att fatta beslut är något vi gör dagligen. Vissa beslut är viktiga, andra mindre viktiga. Men vi får alltid stå för konsekvenserna. Hjärnan är en tankemaskin där alla våra beslut tas. Men hur tar du bäst hand om din tankemaskin för att optimera den i viktiga situationer och hur undviker du typiska fallgropar?

Läs mer...

Välkommen att höra av dig för mer information för skräddarsydda föreläsningar.