Nyckeln till framgång

För att en organisation ska nå sina mål måste medarbetarna nå sina mål. Men hur kommer det sig att vissa personer är så bra på att nå mål och lyckas bli framgångsika, medan det är så svårt för andra? Forskare har identifierat vad det är som krävs för att bli framgångsrik. Det handlar inte om talang, intelligens eller att ha rätt kontakter, utan om någonting annat – nämligen vår inställning.

 

I denna föreläsning berättar jag på ett inspirerande sätt hur vår inställning till saker och ting påverkar oss. Både i hur vi hanterar motgång, och vilka beslut vi tar i livet. En organisation blomstrar som bäst när den har motiverande och engagerade medarbetare. Jag delar därför även med mig av vilka olika typer av motivation det finns, och vilken typ av motivation som är viktig för olika situationer.

Syfte:

Att på ett enkelt och inspirerande sätt tydliggöra hur små skillnader i vår inställning får stora konsekvenser på vårt beteende. Och visa hur man genom större medvetenhet om sina egna och andras inställningsprofiler kan nå större framgång. Sprida kunskap om olika typer av motivation – för att kunna motivera dig själv på rätt sätt, men också påverka andra i rätt riktning.

 

Tillval:

Efterkommande workshop

Mejla mail@elinhelander.se för mer information